Vertelpunt Zorg voor de Jeugd

StoreDevice

Help

VersionSwitch

Deel je ervaringen, om samen de jeugdhulp te verbeteren!

 

Help je mee? Klik op 1 van de 3 gele buttons.

 
Waarom dit vertelpunt?

Het landelijke programma Zorg voor de Jeugd heeft als opdracht om de hulp aan alle kinderen, jongeren en gezinnen in Nederland beter te maken. Om de jeugdhulp te verbeteren willen wij leren van jouw ervaring. Daarom horen wij graag jouw persoonlijke ervaring(en) met jeugdhulp, jeugdzorg, jeugdbescherming en jeugdreclassering.Hoe kan jij bijdragen?
Via dit vertelpunt kun je één of meer persoonlijke ervaringen delen. Door vragen te beantwoorden over jouw ervaring geef je aan wat het voor jou heeft betekend. We vinden jouw privacy belangrijk. Daarom zorgen we dat de uitkomsten niet naar jou te herleiden zijn.

Wat gebeurt er met jouw ervaring?

We organiseren dit najaar bijeenkomsten waar jongeren, ouders, professionals en beleidsmakers de gedeelde ervaringen samen onderzoeken. Uit alle ervaringen ontstaat een beeld wat er speelt en wat beter kan. Tijdens de bijeenkomsten ontwikkelen de deelnemers samen voorstellen voor verbeteracties. De samenwerkingspartners van het programma Zorg voor de Jeugd gaan daarmee aan de slag om de jeugdhulp te verbeteren. Ook jouw ervaring draagt daaraan dus bij.

Hartelijk dank voor je bijdrage!

 

Samenwerkingspartners Zorg voor de Jeugd

In het programma Zorg voor de Jeugd maken cliënten, professionals, jeugdhulporganisaties, gemeenten en ministeries zich hard om samen de hulp voor kinderen, jongeren en gezinnen steeds beter te maken.

Heb je zelf dringend hulp nodig, neem dan contact op met je gemeente.

Vertel hoe jij de jeugdhulp beleeft!


Meer weten en op de hoogte blijven? Ga naar de website Voor de Jeugd en like onze Facebook pagina.

 

 

Lees onze privacy policy of kijk op www.storyconnect.nl. voor meer inforformatie.
ⒸStoryConnect BV. Alle rechten voorbehouden. All rights reserved.